Glenn gir seg etter sesongen

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Vår hovedtrener for damelaget Glenn Kleven, har blitt tilbudt en ny jobb i Oslo Fotballkrets og valgt å takke ja til denne.

Det betyr at Glenn gir seg etter syv sesonger i LYN.  

Glenn startet opp i Lyn i 3. divisjon høsten 2011. Han var hovedtrener fra 2012-2014 og spillerutvikler i 2015, mens han siden høsten 2016 har vært hovedtrener fram til og med årets sesong i Toppserien.

Glenn Kleven;

“Vi har vært en bra gjeng, som har jobbet hardt og godt sammen og brukt mye tid i flere år. Det er mange ting jeg husker, og det aller meste med glede. Måten vi som gruppe og klubb håndterte å ikke vinne kvalifiseringen i 2016 på da 4 nøkkelspillere gikk videre etter sesongen, for deretter å slå hardt tilbake og rykke rett opp i 2017 er kanskje den sterkeste opplevelsen og prestasjon.

Årets sesong har vist at laget kan spille jevnt med de fleste i Toppserien, og når laget blir ett år eldre og mer erfarent i 2019 – er det ingen grunn til at de ikke tar nye steg”, sier Glenn som nå ser fram til en avslutning der plassen i Toppserien 2019 skal sikres.

Lyn;

I LYN er vi opptatt å beholde filosofien vi har jobbet etter, samtidig som vi ydmykt søker etter forbedring så vel som forandring. Lovnaden fra og målet til både styret og daglig leder i klubben er en enda tyngre satsing på damelaget i 2019 enn den vi har hatt i 2018.

Dette ville skjedd uavhengig av trenerskiftet som nå kommer, og det faktum til at Glenn takker nei til tilbudet om å fortsette i LYN og heller går løs på andre oppgaver.

Glenn vil i tillegg til å sikre plassen i Toppserien, bidra inn mot sportslig og daglig leder i LYN fotball og være med som diskusjonspartner i prosessene i ukene som kommer. Dette både når det gjelder team og øvrige planer for 2019.

“Det ville vært uklokt, og på grensen til tjenesteforsømmelse å ikke benytte Glenns kompetanse og erfaringer når veien videre stakes ut. Det gjør vi samtidig som vi takker Glenn for de 1000-vis av timer han har brukt til kvalitetstrening på Kringsjå, samt alle andre oppgaver han har tatt seg av”, sier sportslig leder Rolf Magne Walstad til lynfotball.no