FØR KAMPEN: LYN FOTBALL – STABÆK.

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Førstkommende lørdag får vi besøk fra Bærum kommune og nærmere bestemt Stabæk. Da lagene møttes på Nadderud i det motsatte møtet må vi ærlig innrømme at vi kun var fysisk tilstede (spesielt før pause) – en kamp blåtrøyene vant med komfortable 5-0 hjemme på sitt eget naturgress.

Ellers har Akershus-klubben hatt en nokså variabel sesong og innehar i skrivende stund 8. plassen på tabellen. En posisjon på tabellen som Vanja Stefanovic og hennes betrodde nok ikke er videre fornøyde med.

De faktiske forhold viser nå at det begynner å nærme seg en måned siden sist vi spilte en obligatorisk seriekamp i Toppserien. Vi skal ikke bruke videre mye energi på dette, men har vanskelig for å se (og finne) andre nasjoner som har lignende prioriteringer/forutsetninger. Vel, alle kamper i Toppserien er på hvert sitt vis vriene – hjemmekampen mot bæringene vil også bli en tøff batalje.

Vi i Lyn Fotball ser så absolutt frem til å møte Stabæk i årets 10. hjemmekamp på innbydende Kringsjå KG. For oss blir det av ulike årsaker kjekt å få møte en av de mest taktfaste klubbene i kvinnefotballen. Prestasjonsmessig kommer vi selv fra en stødig gjennomført hjemmekamp mot Kolbotn.

Ambisjonen er at vi skal ta med oss kjernen i denne prestasjonen – og bygge videre på i lørdagens seriekamp. Vi er kort fortalt et av de lagene nederst på tabellen som har «unge bærebjelker» – noe som noen mener ikke er spesielt bra. Så blir det opp til «12-åringene» til Lyn Fotball å bevise – ikke i ord, men i handling at vi virkelig har noe i Toppserien å gjøre.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 18 spillere (2 keepere + 16 utespillere) på lørdag. Alle våre utvalgte spillere er 100 prosent – på alle vis godt forberedt og ikke minst mer enn klare til seriekamp mot Stabæk.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Kampstart er på Kringsjå KG 1 kl 15:00 lørdag 20. oktober