Vel blåst i 2 divisjon

title_sponsors

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Søndag var det siste kamp i 2 divisjon avdeling sør, og det var nærmest toppoppgjør når LSK Kvinner 2 besøkte Kringsjå. To lag som har ligget i toppen hele sesongen, hvor det viktigste strengt talt er god matching i en serie som varierer endel i kvalitet.

Morsomt når rekruttlagene stiller lag som passer til hverandre, det skjedde ikke sist mot Kolbotn 2, men søndag ble det en jevnspilt kamp hvor lagene skårer en gang hver og resultatet ble følgelig 1-1. Målskårer for Lyn, nok en gang Hedda Foslie.

Sjansemessig kunne det blitt flere mål, men to gode keepere i Ida Nortrøm i LSK Kvinner målet og Margaux Lægreid i Lynmålet, hadde flere klasseredninger. Fint med Runa Lillegård tilbake på banen, og var nære skåringer flere ganger, Selma Hernes hadde vel også en suser i tverra.

Totalt sett godt gjennomført kamp av alle tilstedeværende, vi har levert en helt ok sesong i 2 divisjon, hvor det ble 3 plass til slutt, å ligge på øvre halvdel gir arbeidsro, og vi kan bruke kamparenaen til utvikling for juniortroppen, i tillegg til god matching for a-lagsspillere som til enhver tid ikke er i med start 11 i Toppserien i foregående kamp.

Det er tidvis kritikk mot Toppserielagenes rekruttlag som har en tendens til å gi walkover i bortekamper med lang reisevei, det har vi heldigvis unngått i de 6 sesongene vi har spilt med Lyn 2 i 2 divisjon, selv om det av og til har vært på “jernet” når det er mange aktiviteter som kolliderer i serie, NM m.m.

Vel blåst!

(Foto: Emilie Bølviken har vært en bauta i 2 divisjon, foto: Laagendalsposten)