Ny trener i Lyn?

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Etter at nyheten om at vår hovedtrener, Glenn Kleven skal i gang med nye utfordringer i 2019 – har mange fått med seg at LYN i tillegg til trenere til aldersbestemte lag, også søker ny trener til Kvinnelaget som i år har spilt sin første sesong i toppserien for kvinner.

«Vi har allerede fått, en del søkere til stillingen og oppmuntrer andre interessenter til å sende en generell søknad innen 25. oktober til vår Sportslige leder senior – Rolf-Magne Walstad, den spesifikke stillingsinstruksen for Hovedtrener blir utarbeidet i ansettelsesprosessen,» sier Christian Aubert når lynfotball.no spør han om prosessen videre.

Videre er det slik at mange trenere i LYN fotball fortsetter i 2019, men også der er klubben åpne for nye kandidater et par uker til, Sportslig leder ungdom Dennis Simonsen er rett person for disse.

«Målet til Rolf-Magne er å ha en avklaring i løpet av kort tid, men selvsagt framfor alt å finne den beste løsningen for vårt unge topplag», avslutter Aubert