Bølviken, Hernes og Foslie flyttes permanent opp i A-troppen

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

 Bildet over: Hedda Foslie
Bildet over: Hedda Foslie

De tre 00-spillerne Hedda Foslie, Selma Hernes og Emilie Bølviken har alle hospitert fast med A-troppen denne sesongen. En ordning som har vært forutsigbar og ikke minst nyttig for de tre nevnte spillerne.

Vi i trener-teamet har nå besluttet at Selma, Emilie og Hedda blir en permanent del av A-troppen ut sesongen 2018. Dette er i tråd med Lyn Fotball sin utviklingsfilosofi, men det skal absolutt tillegges at alle tre virkelig har gjort seg fortjent til denne mulighet.

Tilliten er noe alle tre spillerne har gjort seg fortjent til – sammen med trenerne Fredrik Roberg og Fredrik Bjørnskau på J19 har Hedda, Selma og Emilie lagt ned et solid stykke arbeid over tid. At dette nå betaler seg i et «opprykk» til A-troppen gleder oss som klubb stort.

Gratulerer til Roberg og Bjørnskau for flott utviklingsarbeid – og ikke minst gratulerer til Selma, Emilie og Hedda!

 Bildet over: Selma Hernes
Bildet over: Selma Hernes
 Bildet over: Emilie Bølviken
Bildet over: Emilie Bølviken