Før kampen mot LSK Kvinner

Fredag kveld tjuvstarter vi runde 4 i Toppserien med LSK Kvinner hjemme på Kringsjå. Velkommen på kamp!

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Det er duket for ny hjemmekamp i Toppserien og klart for årets første kveldskamp. Selv om det ikke rekker å bli ordentlig mørkt før kampen er ferdig, så gir kveldskamper noe helt eget. Det er en unik stemning som er deilig å føle på.

TV2 har også valgt ut kampen som hovedkamp denne runden og vil vise kampen direkte på TV2 Sport 1 med både build up og oppsummering etter kamp. Vi gleder oss til fredagskamp!

LSK Kvinner
Fredagens gjester er det ikke lett å bli klok på. De herjet med Brann i seriepremieren og tapte deretter borte mot Røa, før de sist helg vant komfortabelt mot Arna-Bjørnar i hallen sin.

Det er ikke lenge siden vi møtte LSK Kvinner sist, for i generalprøven i mars var det nettopp de gule som gjestet Kringsjå. Den kampen endte 0-0 etter en jevn og spennende kamp.

De har fått tilbake storscorer Miljana Ivanovic fra skade, så det er spesielt en spiller å se opp for.

Lyn
I forrige serierunde ble det levert en enorm innsats i den tøffe bortekampen mot Brann, men det holdt ikke til poeng dessverre. Tilbake på hjemmebane er nå målet å ta sesongens tre første poeng. Vi må opp opp på det nivået som ble levert i første omgang mot Brann, for det er et godt LSK Kvinner-lag som kommer på besøk.

Joakim Dragsten er offensiv før fredagens kamp.

– Endelig hjemmekamp igjen! Vi gleder oss veldig til å møte LSK Kvinner og håper å prestere opp mot vårt beste. Dette blir en tøff kamp mot et godt lag, og vi skal angripe kampen med mye energi og offensiv tankegang, sier Dragsten.

– Jeg forventer to lag som har utviklet seg og blitt bedre siden generalprøven. Det blir nok en jevn kamp denne gangen også, hvor vi har som mål å skape mer sjanser og trykk på LSK enn sist, fortsetter hovedtreneren og kommer med en klar oppfordring til alle Lyn-fans der ute.

– Kom på kamp - vi skal ha årets første trepoenger!

Hvordan se kampen
Vi håper mange velger å bruke fredagskvelden på å lade opp til lørdagens byderby sammen med oss på Kringsjå. Vi jakter årets første seier i Toppserien og trenger støtte fra dere på tribunen. Mot Rosenborg sist ga engasjementet til Bastionen enormt med energi og både spillere og trenere nøt hvert minutt.

Billetter til kampen kjøpes her, og Bastionen har egne priser.

Kampen går også på TV2 Sport 1 og TV2 Play med sendestart 17.30.

Lyn - LSK Kvinner, Kringsjå kunstgress fredag klokken 18.00.